OPREZ! Drastična promena vremena je pred nama! Sunce nas napušta, crni oblaci i pljuskovi nadviće se nad Srbijom

Autor:

Vesti

07.03.2019

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju opet čeka hladni talas, a za vikend ćemo to zahlađenje i drastičnu promenu temperature i osetiti. Petak je poslednji sunčan i vedar dan kada nam slojevita garderoba neće trebati.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako se navodi u saopštenju RHMZ, u Srbiji će u petak biti toplo, tokom dana pretežno sunčano vreme, samo će na severu i zapadu preovlađivati oblačno, posle podne i uveče mestimično sa kišom i pljuskovima.

U subotu svežije, mestimično sa kišom i pljuskovima, osim na jugoistoku, gde će se zadržati i dalje toplo, a sredinom dana očekuju se kratkotrajni pljuskovi i grmljavina.

Posle podne smanjenje oblačnosti.

U nedelju umereno oblačno sa sunčanim periodima. Krajem dana na severu, a u ponedeljak i u ostalim krajevima oblačno sa kišom i pljuskovima.

Temperatura u padu, promenljivo i svežije, u utorak se očekuje na jugu, a u četvrtak i u ostalim krajevima, mestimično sa kišom, na višim planinama sa snegom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading