Ljubav Milojka i Miljane čista laž? Obmanuli sve zbog jednog cilja

Autor: Informer, Republika

Vesti

20.03.2019

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milojko Božić (74) i njegova 53 godine mlađa izabranica Milijana Bogdanović (21) dobili su poziv da uđu u "Parove", a sada su se pojavile spekulacije da je njihova veza laž.

RepublikaFoto: facebook.com/Milijana Božić
Milojko i Milijana

Vest o njihovoj ljubavnoj vezi je šokirala ceo region, zbog ogromne razlike u godinama, a sada se spekuliše da je njihova veza zapravo samo marketing, upravo zbog ulaska u rijaliti.

Psihoterapeut Zoran Milivojević ne isključuje mogućnost da su se Milijana i Milojko spojili kako bi postali rijaliti zvezde.

- U Srbiji su ljudi dosetljivi, moguće je da su se zbližili kako bi ušli u "Parove". Možda je to njen način da postane popularna rijaliti zvezda. Kada je partner mnogo stariji, onda je on često alfa muškarac, bogat, popularan. Ovde to nije slučaj. Ona je lepotica, a on nije zdrav, niti izgleda mlađe. Moguće je da ova devojka ima kompleks spasioca ili disfunkcionalan odnos sa ocem. Šta god da je, imaju pravo da budu zajedno - poručuje Milivojević za Informer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vid

20.03.2019 13:27

Mogu da biraju u koji će rijaliti ući.