(FOTO) U ALBANIJU, PA PROVOCIRAJTE! Dolovci peticijom zatvorili pekaru Albancima

Autor: Tanjug

Vesti

22.03.2019

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žitelji Dolova danas su se okupili samoincijativno i prikupili 250 potpisa u okviru peticije, koju su predali vlasniku lokala koji je Albancima, koji su na društvenim mrežama stavljali slike sa simbolima Velike Albanije, otkazao lokal.

RepublikaFoto: Dragan Kadić

Na taj potez meštana i vlasnika lokala, Albanci su odgovorili da su se samo šalili, ali su i meštani Dolova poručili da se tako ne mogu šaliti i da su im ukazali gostoprimstvo, a da su oni na to odgovorili provokacijama i pretnjama, prenosi beogradski list Alo.

U narednih nekoliko sati se očekuje da se albanski vlasnici pekare Halit i Granit Osmankaj isele iz poslovnog prostora.

RepublikaFoto: Dragan Kadić

Albanski pekari su na društvenim mrežama objavljivali provokativne fotografije, a na nekima se vide kako stoje sa dve puške ispred svoje kuće.

RepublikaFoto: Dragan Kadić

Na predlog tužilaštva, a po nalogu sudije za prethodni postupak Višeg suda u Pančevu, pretresani su stanovi i druge prostorije na više lokacija, ali nisu pronađeni oružje ni drugi predmeti krivičnog dela, rečeno je u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

RepublikaFoto: Dragan Kadić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading