SKANDALOZNO SUĐENJE JUTKI: Njegove pristalice ispred suda delile gole fotografije Marije Lukić

Autor: Republika

Vesti

10.04.2019

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki za seksualno uznemiravanje bivše sekretarice Marije Lukić nastavljeno je danas u 11 časova u sudu u Brusu, ali je trajalo kratko, jer se njegov advokat nije pojavio. A njegove pristalice ispred suda, pre ročišta uradile su krajnje sraman čin, delivši eksplicitne fotografije žene na kojima je navodno prikazana Marija Lukić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marija Lukić trpela Jutkino zlostavljanje

Jutka je zbog toga odsustva svog advokata tražio odlaganje suđenje, što je sudija uvažio i zakazao nastavak za 27.maj. 

Na početku ročišta prethodio je skandal koji su izazvale pristalice smenjenog predsednika opštine koje su okupljenim novinarima delile fotografije na kojima se vidi telo obnažene žene za koju tvrde da je Marija Lukić, kao i druge fotografije.

Nekoliko žena i jedan muškarac bile koje su u tome učestvovale su bile i jako agresivne prema novinarima koje su vređale i dobacivale im.

Foto: instagram.com/vice
Jutkini sledbenici delili sramne fotografije

Na ročištu, kao svedoci žrtve Marije Lukić, biće saslušane žene koje su Jeličića prijavile za polno uznemiravanje, ali u čijim slučajevima nije podignuta optužnica. Među svedocima je Snežana Bojić, ali ne i Sandra Milanović, koja je napustila Srbiju jer je, nakon što je prijavila policiji Jeličića, izgubila svaku šansu za posao u toj opštini.

 

 

Oštećena Marija Lukić je u sud stigla nešto pre 11 časova u pratnji svog pravnog zastupnika Borivoja Borovića, a za njom je stigao i optuženi Jutka.

Kao što su juče mediji pisali, ispred suda se i juče moglo čuti da je Jutka najavio da će uspeti da dobije presudu u svoju korist, kao i da će se ponovo naći na funkciji na koju je podneo ostavku.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading