(VIDEO) SRAMOTA! Žene se okupile da podrže manijaka Jutku, a evo šta je rekla njegova ogorčena supruga

Autor: Republika

Vesti

14.03.2019

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred opštine Brus u toku je protest žena u znak podrške odlazećem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki.

RepublikaFoto: youtube.com/stvarnostonline
Ljiljana Jeličić

Jutkina ostavka na mesto predsednika opštine Brus zvanično je stigla u četvrtak jutro do skupštinske službe. Očekuje se da predsednik Skupštine nakon konstulatacija sa odbornicima, odnosno šefovima odborničke grupe zakaže sednicu lokalnog parlamenta kako bi se ta ostavka i verifikovala, a to bi trebalo da se održi u narednih nekoliko dana.

- Moja porodica ovo teško podnosi. Ovo je jedna psihička tortura. Ovo je jedan linč protiv naše porodice... Sve drugo su mogli da pripišu mom mužu, ali nasilje... To je nešto van pameti. To je nešto što nijedna normalna osoba u Brusu koja poznaje mog muža ne može da kaže. Ja radim u instituciji koja se bori protiv nasilja nad ženama, i tu postoji nulta tolerancija za svako nasilje. Ovde sigurno nema nasilja, a i da ima zna se ko treba da donese presudu o tome, a ne na ovakav način da se osouđuje neko i da se vrši napad na njegovu porodicu - rekla je danas na protestu Ljiljana Jeličić za portal Stvarnost online, Jutkina supruga, koja mu daje podršku na protestu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading