JUTKA ODLAZI UZ VELIKI PRASAK: Siledžije Đilas i Boško da brinu o svojim ostavkama, oni znaju samo da tuku!

Autor: Tanjug

Vesti

13.03.2019

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad već bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka izjavio je da je ostavku na tu funkciju u pisanoj formi podneo 11. marta, i u saopštenju za javnost ističe da od Dragana Ðilasa i Boška Obradovića, dokazanih "lopova i nasilnika", koji prete da će deliti nekakvu pravdu u Brusu, očekuje ostavke.

RepublikaFoto: youtube.com/Insajder Video
Milutin Jeličić Jutka

- Sergeja Trifunovića i njegovo poimanje žena kao kur*i i fuk*i, nema potrebe ni da pominjem - ističe Jeličić u izjavi za javnost, dostavljenoj Tanjugu.

Uz tu izjavu, bivši predsednik Brusa priložio je fotografiju teksta pisane ostavke.

- Obaveštavam javnost da sam podneo ostavku na mesto predsednika Opštine Brus. Učinio sam to prvo u usmenoj formi, predsedniku skupštine, a zatim i u pisanoj formi, 11. marta - navodi Jeličić. 

Ostavku je, kaže, podneo zbog sveopšte hajke koja se protiv njega vodi, "bez prava da bilo šta kaže u sopstvenu odbranu".

- Ipak, jedini razlog što ovim putem obaveštavam javnost o mojoj ostavci je taj što vidim da dvojica dokazanih batinaša, siledžija i kriminalaca, Dragan Ðilas i Boško Obradović, prete da će da dele pravdu u našem Brusu - navodi Jeličić i dodaje da želi da podseti javnost da je Dragan Ðilas pretukao sopstvenu ženu, a potom i njenog oca, samo zato što je pokušao da odbrani ćerku. 

Za sve to, kaže, postoje dokazi i službene beleške u MUP-u.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Dragan Đilas i Boško Obradović

- Takođe, Boško Obradović, ogrezao u nasilju nad ženama, poznat po tome što je naredio prebijanje dve novinarke ispred televizije Pink, zavrtao ruku Maji Gojković u Narodnoj skupštini, tukao članicu Republičke izborne komisije, te smatram neverovatnim da se i takva bitanga bori protiv navodnog nasilja nad ženama - ističe Jeličić.

Nema, kaže, potrebe da posebno dodaje Sergeja Trifunovića i njegovo poimanje žena kao kur*i i fuk*i, jer ta skupina, kako navodi, ni za šta drugo sem prebijanja ljudi nije sposobna. 

- Za moju ostavku nemojte da brinete, ali vi, lopovi i nasilnici pre svega, pobrinite se za svoje ostavke - zaključuje Jeličić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Mira

13.03.2019 15:04

Svako ko je za ostavku treba da je da,to vazi i za opoziciju!

Nina

13.03.2019 15:35

Ostavkom nije skinuo ljagu sa sebe.

Sonja

13.03.2019 15:56

Opozicija je dno dna.

Tresimesi1

13.03.2019 16:03

Pošto je istina u politici uvek negde na sredini ili pak na samom dnu,đavo uvek dođe po svoje i ne treba ga prizivati.