Pretnje Mariji Lukić: "Proći ćeš kao Oliver Ivanović! Šta se čudiš, to trenutno razmatraju"

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

11.03.2019

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Lukić, žrtva i bivša sekretarica predsednika Opštine Brus Milutina Jeličića Jutke, suočava se sa pretnjama putem društvenih mreža, gde joj pojedinci pišu da će je "neko ukloniti kao Olivera".

RepublikaFoto: twitter.com/LevicaSrbije
Marija Lukić

Marija je na svom Tviteru objavila poruku od izvesnog Slaviše Nikolića, koji joj je "dobronamerno upozorio".

Nakon što je bila izložena nizu užasavajućih komentara od strane ljudi koji podržavaju nasilnika iz Brusa Milutina Jeličića Jutku i objavljivanju njenih ličnih podataka na društvenim mrežama, tortura Marije Lukić nastavila se zabrinjavajućim pretnjama.

Naime, Marija je na svom Tviteru objavila poruku od izvesnog Slaviše Nikolića, koji joj je "dobronamerno upozorio" da postoji mogućnost da neki ljudi žele da je uklone kao ubijenog lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Insajder Video
Milutin Jeličić Jutka

"NEĆU TI DATI LAŽNU NADU"

- Lažnu nadu ti neću dati, jer može da se desi da oni odluče da te uklone kao Olivera. Al šta mogu ti dati, to su informacije da se braniš - napisao je Slaviša Nikolić, koji je zatim na njeno zaprepašćeno pitanje odgovorio "šta se čudiš, naravno da hoće, to i trenutno razmatraju".

Marija Lukić kaže za medije da ne zna ko je osoba koja joj je preksinoć pisala na Tviteru i da je nakon njegovih poruka prestravljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading