Nakon Jutkine ostavke oglasila se i njegova žrtva

Autor: N1

Hronika

01.03.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka koga je više žena optužilo za seksualno uznemiravanje, podneo je danas ostavku.

RepublikaFoto: twitter.com/LevicaSrbije
Marija Lukić

Marija Lukić njegova bivša sekretarica, čiji je slučaj jedini za sada završio na sudu, rekla je da je to tek početak i da pored toga mora da snosi i krivičnu odgovornost.

Predsednik opštine Brus potvrdio je da podnosi ostavku na funkciju, jer se slučaj zbog kojeg mu se sudi i koji se, kako navodi, dogodio pre nego što je postao član Srpske napredne stranke (SNS), "koristi za direktan napad na predsednika Aleksandra Vučića i za urušavanje SNS-a", prenosi N1.

Pre nekoliko je dana u Brusu isključen televizijski signal tokom emitovanja emisije Prve TV čija je gošća bila Jeličićeva bivša sekretarica Marija Lukić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zdjurdjevic

02.03.2019 07:33

Jutka, kakva beda od čoveka. Daje ostavku zbog stranke,a i Vučića, a ne zbog svojih nedela. Verovatno mu je ostavku pisao (diktirao) neko iz SNS-a, Darko Glišić, na primer.