Na ovim bazenima možete da se kupate besplatno: Iskoristite vrele letnje dane za uživanje

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

07.07.2019

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kupališna sezona uveliko je u jeku, a velike vrućine napunile su bazene, te se gotovo svuda, posebno vikendima, traži ležaljka viška.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Foto: Ilustracija

Da biste se rahladili ovog leta na bazenima, iz džepa uglavnom morate da izdvojite od 100, pa do 500 dinara, u zavisnosti od toga u kom gradu Srbije živite, da li studirate ili radite...

Ipak, postoje i oni gradski bazeni na kojima je brčkanje u vodi potpuno besplatno za one koje ispunjavaju određene uslove.

BEOGRAD - U prestonici je kupanje besplatno na rekreativnom bazenu plivališta "Košutnjak", i to sredom uz đačku knjižicu za đake osnovnih i srednjih škola.

Takođe, tokom cele letnje sezone kupanja biće realizovana i besplatna škola plivanja za đake koji preuzmu vaučere od Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda. Program plivanja traje od 17. juna do 31. avgusta, a biće održan u dva ciklusa, od 17. juna do 24. jula i od 25. jula do 30. avgusta. Obuka plivanja biće realizovana svakim radnim danom od 8 do 10 ujutro na rekreativnom bazenu plivališta Košutnjak.

POŽEGA - Besplatna škola plivanja za najmlađe organizuje se i u Požegi. Najmlađi posetioci bazena koji još nisu naučili da plivaju imaju priliku da to učine potpuno besplatno.

KIKINDA - Ulaznice za odrasle na kikindski otvoreni bazen su 200 dinara, za decu stariju od 5 godina 150, ali je ulazak za mališane mlađe od 5 godina besplatan.

JAGODINA - U ovom gradu je na bazenima u Akva parku besplatan ulaz cele sezone za studente koji studiraju u Jagodini i one iz Jagodine koji studiraju u drugim gradovima Srbije i inostranstvu. Ulaz za odrasle je 500 dinara, a za decu do 12 godina 300.

RepublikaFoto: pixabay.com

ZRENJANIN - Cena ulaza na gradski bazen u Zrenjaninu je 150 dinara za odrasle i 100 dinara za decu do 12 godina. Ipak, Zrenjanin nagrađuje vukovce koji uz đačku knjižicu imaju besplatan ulaz. Besplatno rashlađivanje imaju i sva deca sportisti koji aktivno treniraju u nekom sportskom klubu.

ŠABAC - Na gradskom bazenu u ovom gradu ulaznice su besplatne za decu do 7 godina. Za one malo starije, od 7 do 16 godina - 100 dinara, a za odrasle 200.

SUBOTICA - U otvorenom bazenu "Dudova šuma" deca do 5 godina imaju besplatan ulaz. Mališani od 5 do 10 godina, takođe uz pratnju starije osobe, plaćaju ulaz 50 dinara. Ulaznica za odrasle posetioce je 110 dinara, a za penzionere 50 dinara. Vikendom su ulaznice nešto skuplje, te ulaznica za decu košta 100 dinara, a za odrasle 150 dinara.

VALJEVO - Sportsko - rekreativni centar u Petnici mesto je gde se Valjevčani najčešće rashlađuju. Ulazak na ovaj bazen besplatan je za mališane mlađe od 3 godine. Celodnevna ulaznica za boravak u petničkom kompleksu za odrasle košta 250 dinara, a ulaznica na bazen od 15 sati staje 170 dinara.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading