KARIĆ: Ja sam srpski Tramp, želim PKB!

Autor: n1info.com

Vesti

11.09.2017

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik "BK grupe" Bogoljub Karić izjavio je da je zainteresovan za kupovinu Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB), ali da o tome nije razgovarao ni sa kim iz vlasti.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Bogoljub Karić

Karić je u intervjuu za televiziju N1 naveo i da mu nije želja da taj poljoprivredni kombinat kupi mimo pravila tržišne utakmice.

- Pored građevinarstva, želimo da naša porodica uđe u oblast poljoprivrede, to jest agrara. Ta agroindustrija, koju nikad nismo radili u životu, to nije naš biznis, ali pozvali bismo Holanđane, Izraelce, ljude koji su najuspešniji u tome, da naprave nešto i vrate ugled PKB-u. To je naš cilj, ali nije važno: Uspemo da dobijemo to, videćemo, ne uspemo - ništa ne smeta, idemo dalje - rekao je Karić.

On je za sebe rekao da je "srpski Tramp" i da mu nije želja da kupi fabriku za tri dolara ili da mu vlast pokloni nešto.

- Nisam ja iz takve porodice. Ja nisam ništa privatizovao u ovoj zemlji, sve smo iz temelja napravili sami svoje - kazao je Karić.

Karić je demantovao medijske navode da je ljut na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i dodao da bi mu bila čast da se vidi sa njime, ali kako je rekao, nema takvu priliku.

- Pa ja sam poslednji čovek koji sme da pomisli da se ljuti na predsednika, a ne da se stvarno ljuti. To je nezamislivo - kazao je Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading