TO SAMO U SRBIJI IMA! Potukli se u kafani, policija ih privela, a oni se posle vratili u kafanu da piju

Autor: informer.rs

Vesti

28.09.2019

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć se u Kuršumliji oko ponoći desila tuča u kojoj je učestvovalo desetak ljudi

Foto: pixabay.com

Tuča se dogodila ispred kafane "Bole-i" a ono što je najzanimljivije je da su nakon informativnog razgovora u kuršumlijskoj policiji, vinovnici tuče, nastavili da se zajedno vesele i piju u toj kafani! 

Ovo nije prvi put da se dešavaju slične situacije, a u ovoj sredini koja je poznata po ispijanju takozvane "velike rakije", uvek tokom slava, vašara ili nekih drugih svetkovina, beleže se slični raspleti. 

Kako nam je potvrdio vlasnik kafane ispred koje je došlo do tuče, Slavko Ilić, pre tog događaja za različitim stolovima sedele su dve grupe ljudi. Oni su u jednom trenutku počeli da se svađaju, pošto su već dosta popili, pa ih je vlasnik zamolio da izađu. 

- Napolju je krenula tuča. Nije se znalo ko koga i čime udara i ubrzo je došla policijska patrola, te je četvoro petoro ljudi privela u stanicu. Posle dva do tri sata, video sam da opet ulaze na vrata, jer su u međuvremenu završeni informativni razgovori u policiji. Sve mi se smračilo, jer sam očekivao da će opet da se posvađaju i da mi unište kafanu. Međutim, oni su svi seli zajedno, nastavili da piju, grlili se i veselili, naručivali pesme - potvrdio nam je Ilić, koji je budnim okom ispratio ove neobične goste sve dok konačno nisu izašli iz kafane. 

RepublikaFoto: S.R.

Juče je, inače, bio vašar u Kuršumliji i tada su svi lokali puni. 

- Ma to je pravi cirkus. Za ovaj dan se svi spremaju. Svako stavi u džep sve pare što ima i niko se ne vraća kući dok sve ne potroši. Ono što je najgore je što svi piju preko ruke i onda brzo doe pamet - kaže nam Kuršumljanin koji poznaje mentalitet ovog kraja. 

Tako je tokom jučerašnjeg dana zabeleženo više tuča i policijskih intervencija. Svi su "popili" prijave za remećenje javnog reda i mira, ali kako im nije prvi put, tek kasnije će o tome da misle. Važno je da, ko se seća, može da priča o jednoj "burnoj" i zanimljivom danu i noći!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading