Najbogatiji kružni tok u Srbiji! Saobraćajac našao vreću sa 38 miliona dinara, a otkriveno i odakle novac tu

Autor: novosti.rs, Republika

Vesti

19.10.2019

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnik Saobraćajne policije iz Kruševca našao je na kružnom toku Jasika vreću sa čak 38 miliona dinara.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto ilustracija

Ispostavilo se da je ogromna količina novca ispala iz vozila privatne firme, koja se bavi obezbeđenjem, a prema nezvaničnim informacijama, uslugu transporta obavljali su za Poštansku štedionicu.

Pretpostavlja se da je vreća ispala iz vozila kada su se vrata otvorila.

- Vreću je prvo primetio građanin, ali nije ni prilazio bliže i nije mogao da nasluti šta je unutra, iznosi nezvanično izvor "Novosti“.

Signalizirao je pripadniku Policijske uprave Kruševac, koji je tu po službenoj dužnosti regulisao saobraćaj zbog preusmerenja. Saobraćajac je prišao i video da je u pitanju novac. Odmah je obavestio dežurnu službu kruševačke policije. Sve se dogodilo pre par dana i tu u vrlo prometnom intervalu, oko 13.30.

Misterija vreće s novcem rešena je za manje od par sati i vrlo brzo je utvrđeno i o kom vozilu privatne firme se radi. Kružni tok kod Jasike koji je tako za kratko bio verovatno "najbogatiji" u Srbiji, od 7. oktobra najprometnije mesto za saobraćaj u okolini Kruševca, kada su počeli veliki radovi na državnom putu I B reda, na deonici Makrešane - Ćićevac.

Saobraćajne patrole Policijske uprave Kruševac su sve vreme na ovim relacijama i regulišu kretanje vozila i sprečavaju da dođe do ozbiljnijih zastoja i zakrčenja od Pojata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading