Duva košava, kao da je šašava: Evo gde se očekuje OLUJNI VETAR!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

01.11.2019

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sutra meteorolozi u većem delu zemlje prognoziraju umereno do potpuno oblačno vreme i suvo uz manji porast dnevne temperature. Ponegde je moguća i kratkotrajna kiša, naročito uveče i u toku noći.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

U Timočkoj Krajini tmurno i hladno. Duvaće slab i umeren, u planinskim predelima i košavskom području povremeno jak južni i jugoistočni vetar.

Meteorolozi upozoravaju da bi olujni vetar na jugu Banata u subotu i nedelju mogao imati povremene udare preko 24 m/s (86,4 km/h).

U ponedeljak udari košave će oslabiti.

Najniža temperatura od 2 do 6, a najviša od 14 do 19 stepeni Celzijusa. Samo u Timočkoj Krajini hladnije, oko 9 stepeni.

I u Beogradu sutra umereno oblačno uz umeren i jak jugoistočni vetar. Najniža temperatura oko 6, najviša oko 15 stepeni.

RepublikaFoto: Photo by SHTTEFAN on Unsplash
Foto: Ilustracija

U toku noći ka nedelji kratkotrajna kiša.

Do 9. novembra moguća su česta prolazna naoblačenja, uz slabu kišu, posebno u prvih nekoliko dana, ali će temperature biti iznad prosečnih vrednosti.

U košavskom području vetrovito.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading