(FOTO) Kosta iz Beograda je napisao pismo Deda Mrazu: Kada vidite šta želi i kako je "prozvao" tatu, umrećete od smeha!

Autor: zena.blic.rs

Vesti

17.12.2019

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži nam se Nova godina, deca to odlično znaju pa ne propuštaju priliku da Deda Mrazu pošalju pisma sa željama. Tako je i Kosta iz Beograda koji ide u treći razred sastavio spisak želja pa poslao na pravu adresu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Dragi Deda Mraze, piše ti Kosta. Želim malu đusko kuglu i najveće jaje od 1.499 dinara. Ja mislim da sam ove godine bio dobar, ali ti odluči. Hoću da mi napraviš mapu do novogodišnjeg blaga - počeo je mališan.

- I tata, samo da ti kažem da znam da si ti moj Deda Mraz. Uzmi nešto za mojeg mlađeg brata Iliju. Kosta III 3 - piše u pismu.

 

 

Pismo je objavljeno na fejsbuk stranici Bebac.com, a sasvim očekivano, izazvalo je brojne reakcije. Mnogi su oduševljeni time što Kosta želi baš "đusko kuglu", ali i time što otkriva da zna ko se krije iza lika poznatog dede. Na kraju, sve je raznežio i momenat kada Kosta traži poklon za mlađeg brata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading