Pred nama je kišovit dan, tokom noći se očekuje i sneg, evo u kojim krajevima zemlje!

Autor: Republika

Vesti

26.12.2019

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti oblačno vreme, povremeno s kišom, na planinama sa snegom.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

Uveče i u toku noći sneg je moguć ponegde i u brdskim predelima. U Negotinskoj Krajini, kao i na severozapadu Vojvodine uglavnom suvo uz delimično razvedravanje posle podne. Vetar umeren, ponegde i jak, severozapadni.

Najniža temperatura od 1 do 5, a najviša od 4 do 9 stepeni. I u Beogradu sutra oblačno, povremeno s kišom. Vetar umeren, severozapadni. Temperatura od 4 do 6 stepeni. Do kraja sedmice umereno do potpuno oblačno i hladnije.


U petak lokalna pojava slabe kiše. U brdsko-planinskim predelima provejavaće sneg. Uveče i u toku noći, kao i u subotu, slab sneg se očekuje i u nižim predelima, ponegde uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača, uglavnom u zapadnim i južnim krajevima Srbije. U nedelju prestanak padavina. Od ponedeljka do 2. januara suvo sa jutarnjom maglom, a u toku dana sa sunčanim intervalima i temperaturom u porastu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading