Posle ledenog vikenda ulazimo u PLUS! Da li će nam vreme za doček ići na ruku?

Autor:

Vesti

29.12.2019

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, mestimično sa snegom, uz povećanje visine snežnog pokrivača u centralnim i južnim krajevima, najavio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Zimski dani u Beogradu

U planinskim predelima usled umerenog, povremeno i jakog severnog i severozapadnog vetra, stvaranje snežnih nanosa.

Na istoku i krajnjem severu Srbije uglavnom suvo. Posle podne prestanak snega očekuje i u ostalom delu Vojvodine, dok će u brdsko-planinskim krajevima zapadne, centralne i južne Srbije padati tokom većeg dela dana.

Početkom naredne sedmice hladno sa slabim i umerenim jutarnjim mrazevima i dnevnom temperaturom ispod proseka za ovo doba godine, a od utorka temperature će biti u porastu.

U ponedeljak na severu Srbije suvo, u Vojvodini i sunčano, dok se u ostalim predelima očekuje oblačno, u južnim i centralnim predelima sa slabim snegom.

Maksimalna temperatura od -2 do 3°C.

Od utorka u svim predelima suvo. Tokom noći i jutra očekuje se mraz, a tokom dana očekuje se manji porast temperatura, maksimalna od 0 do 5°C.

U novogodišnjoj noći suvo i hladno, temperatura od -3 do 1°C, na višim planinama ispod -5°C.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading