BELI BOŽIĆ ILI NE?! Evo da li će biti snega za veliki praznik, kao i za Badnji dan!

Autor: Republika

Vesti

02.01.2020

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije za narednih sedam dana, jutra će biti hladna, sa slabim i umerenim mrazom, u nižim predelima sa maglom. U subotu prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom. Za Badnji dan i Božić bez snega.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Sve do jednog od najvećih hrišćanskih praznika, biće promenljivo oblačno sa povremenim dužim sunčanim intervalima, ali veoma hladno i bez padavina.

Samo se u nedelju, 5. januara očekuje pojava susnežice koja neće dobijati na intenzitetu. 

U ponedeljak, 6. januara tj. za Badnji dan biće malo do umereno oblačno, sa minimalnom temperaturom -1 stepen i najvišom do 4. podeljka Celzijusove skale, ali bez padavina.

Za Božić će takođe biti umereno oblačno i bez snega. Minimalna temperatura -2, maksimalna 3 stepena.

Dane do Božića obeležiće jutarnji mrazevi i niske temperature tokom dana. Maksimalne temperature u nedelji pred nama neće prelaziti 5. podeljak Celzijusove skale. Može se očekivati i česta pojava magle u jutarnjim i večernjim satima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading