Htela je sa kerovima da uđe u hram! Prištinski sveštenik otkrio detalje posete Hilari Klinton

Autor: novosti.rs, Republika

Vesti

19.01.2020

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Stevo Mitrić govorio je za "Novosti" o dolasku Hilari Klinton u prištinski hram, i jednoj neprijatnoj situaciji

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hilari Klinton

Tadašnja američka generalna sekretarka Hilari Klinton došla je u Prištinu, tom prilikom želela je da poseti hram, a onda se desila jedna neprijatnost.

- Sa Monikom Blond iz američke kancelarije u Prištini imali smo dobar kontakt - pripoveda jerej. - Oni su nam pomogli da se malo skućimo, ali smo zaista bili iznenađeni da sekretarka hoće kod nas u goste. Hilari je otišla iz porte crkve sa zlatnikom sa likom Svetog Nikole, a ostavila nam je za uspomenu srebrni privezak od "Tifanija", sa njenim ugraviranim imenom. U crkvu - nije ušla - kaže on.

Govori Otac Stevo kako je sve bilo utanačeno da sekretarka uđe u hram, ali pojavili su se američki agenti koji su vodili pse, jer je to protokol. Psi moraju da uđu prvi.

- Kerovi ne mogu u crkvu - rekao sam agentima. - Nije do mene - ne da svetac. Ljudi u crnom su se zgledali, ali su se dostojno povukli. I sam sam bio zatečen svojom odlučnošću - ističe on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading