Suze radosnice da poteku: Evo šta se dešava sa bebom koju je majka ostavila kraj puta

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

01.02.2020

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napuštena beba, koju su u Opštoj bolnici Požarevac nazvali Jovan, jer je rođena na Jovanjdan, u dobrom zdravstvenom stanju napustila je danas ovu zdravstvenu ustanovu i smeštena je kod hranitelja. Iz Policijske uprave Požarevac kažu da je istraga u toku, ali da za sada nema novih informacija, odnosno još nije poznato ko su roditelji malog Jovana.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Podsećamo da se mali Jovan od 21. januara, kada je pronađen u naselju Ceremošnja, nalazio u požarevačkoj bolnici do danas.

On je u bolnicu dovezen sa sniženom temperaturom i crvenilom na rukama i nogama usled hladnoće. Rezultati prvih analiza pokazali su da se radi o zdravom dečaku teškom 2,7 kilograma.

Beba koja je ostavljena svega tri sata po rođenju, u bolnici u Požarevcu dobila je svu potrebnu negu i postala je ljubimac medicinskog osoblja.

- Dečak je postao naše mezimče, nekako spontano svi ga zovemo Jovan, zbog toga što je pronađen drugog dana slave Sveti Jovan. U utorak su mu urađene sve analize koje pokazuju da je apsolutno zdrav. Svi brinemo o njemu, dobio je sve vakcine, jer je očigledno rođen van porodilišta - rekao je ranije direktor Opšte bolnice u Požarevcu Danko Nikolić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading