(FOTO) BRUKA! Pogledajte kako narodni poslanik krši pravila: Zukorlićev kafić radi usred policijskog časa!

Autor: srbijadanas.com, Republika

Vesti

03.04.2020

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji je od danas zabranjeno okupljanje više od dve osobe, a od sutra važi novi režim trajanja policijskog časa vikendom. Ranije uvedeni policijski čas radnim danima i dalje traje od 17 časova do pet sati ujutro, uz zabranu kretanja na javnim mestima za starije od 65 godina koji žive u gradovima.

RepublikaFoto: Tanjug/Bošnjačka demokratska zajednica
Muamer Zukorlić

Ranijom odlukom Vlade zatvoreni su kafići i restorani, a ta zabrana odnosi se i na igraonice, kladionice, kockarnice, frizerske i kozmetičke salone, kao i auto-perionice.

Za njih ne postoji Zakon! Zukorlićev lokal Gaziya na Trgu Gazi Isa bega u Novom Pazaru radi kao da je normalna situacija, prepun objekat i terasa!

Posted by Ekskluzivno : NOVI PAZAR . on Friday, April 3, 2020
I tako je svuda, osim izgleda u Novom Pazaru, gde kafić Gazija, koji je, kako se navodi, u vlasništvu Moamera Zukorlića, radi punom parom. 

Kao što se može videti na fotografijama koje su objavljenje na Fejsbuk stranici "Ekskluzivno Novi Pazar", lokal na Trgu Gazi Isa bega u Novom Pazaru radi kao da je normalna situacija, prepuni su i objekat i terasa!

Sve je ovo još tužnije, kada se zna da je Zukorlić, bivši muftija Islamske zajednice u Srbiji, a sadašnji predsednik Stranke pravde i pomirenja i predsednik Odbora za obrazovanje Narodne skupštine Srbije. 

Sramno, zaista. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tof

03.04.2020 19:26

Da se pod hitno zatvori kafic i ako dalje bude radio i krsio zakon da se pohapse vlasnici!!!.Jer to za nhih nevazi.?.Srbijo reaguj pa tako se virus i prenosi kada je pedesetak ljudi na jednom mestu.Kome to odgovara da se igra sa ljudskim zivotima.Hapsi!!!!