Đilas uopšte ne koristi mozak kojim se hvali: Poziva ljude da izađu za vreme epidemije, to je sebično i licemerno

Autor:

Vesti

06.04.2020

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić prokomentarisao je izjavu opozicionog lidera Dragana Đilasa koji iz svog staa poziva građane da u vreme vanrednog stanja izađu napolje.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Goran Vesić

- Kada čujem kako Đilas, iz svog stana koristeći skajp, priča kako je mera samodistanciranja bila možda dobra u Kini ali "eto u Srbiji bi bilo lepo da se svi šetaju" jasno je da taj čovek ne koristi uopšte mozak, čak ni onaj inžinjerski mozak kojim se hvali.

Sedeti u stanu, a pozivati ljude da izađu napolje u vreme epidemije najgore je licemerstvo i sebičluk. Isto kao kada je Đilas pozivao državu da 1.7 miliona penzionera šeta po ulicama i da tako budu izloženi zarazi.

 

 

Ali pošto Đilas nije samo licemer već i kukavica na kraju tog suludog poziva on kaže da ne zna da li je to najbolje, ali eto tako mu se čini. Tek da nešto kaže, da se vidi da je o nečemu razmišljao, a koliko će to života da košta to je njemu nevažno. On sedi siguran u svom stanu. Njemu neće biti ništa - napisao je Vesić na svom fejsbuk profilu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Nena

06.04.2020 13:04

Znali smo da je jako los politicar, ali bas ovoliko da se sroza i da radi protiv mera kriznog staba i lekara, ovo je stvarno dno!

Bojan

06.04.2020 18:40

@Nena - Đilas šalje ljude na ulicu da rizikuju život i prizivaju sebi bolest i smrt.

Maki

06.04.2020 13:24

Sedeti u stanu, a pozivati ljude da izađu napolje u vreme epidemije najgore je licemerstvo i sebičluk. Isto kao kada je Đilas pozivao državu da 1.7 miliona penzionera šeta po ulicama i da tako budu izloženi zarazi.

Dule

06.04.2020 13:46

Milsim da je svima odavno jasno da gospodina Đilasa niti treba slušati niti čovek išta radi u ovoj situaciji da pokaže da misli na ovaj narod...tako da prosto treba slušati lekare i vladu i to je siguran put!