Zaraza se proširila među zaposlenima: Korona zatvorila ortopediju u Paraćinu i Ćupriji

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

07.04.2020

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U opštoj bolnici u Paraćinu zatvoreno je Odeljenje ortopedije, nakon što je potvrđeno da među zaposlenima ima pozitivnih na koronavirus, objavljeno je danas na sajtu Skupštine opštine Paraćin.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

"Zatvaranje odeljenja je preventivno i privremeno, a u bolnici se sprovode mere dezinfekcije. Sva druga odeljenja rade i normalno funkcionišu. Postoji manji broj zaraženih zdravstvenih radnika, jedna sestra i jedan lekar su upućeni na lečenje u Beograd, a ostali su u kućnoj izolaciji i u stabilnom su stanju", navodi se na sajtu.

Na sajtu stoji da Opšta bolnica, zahvaljujući Vladi Srbije i Ministarstvu zdravlja, "ima dovoljne količine kompletne zaštitne opreme".

Bolesnici sa ortopedskim indikacijama šalju se na ortopediju Opšte bolnice u Jagodini, jer je ortopdesko odeljenje, iz istih razloga, zatvoreno i u Opštoj bolnici u Ćupriji.

U Paraćinu je, sa jučerašnjim danom, utvrđeno da je 31 osoba pozitivna na koronavirus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading