Dete od tri godine obolelo od koronavirusa!

Autor: srbijadanas.rs, republika.rs

Vesti

10.04.2020

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Branislav Tiodorović na konferenciji u Nišu rekao je da Srbiji predstoji teška nedelja.

RepublikaFoto: Tanjug/D. NIKOLIĆ
Branislav Tiodorović

On je na konferenciji rekao da je dete od 3 godine hospitalizovano u Nišu zbog oboljenja od koronavirusa. Takođe, doktor je upozorio da će sledeća nedelja biti teška i da nam predstoji opasan period.

- I sledeća nedelja će biti veoma teška - rekao je doktor Branislav Tiodorović i dodao:

- Sve do Vaskrsa očekujemo da će rasti broj obolelih, nažalost i umiranja. Prognoza je da će posle Vaskrsa početi da pada broj obolelih i da ćemo imati blagi pad do kraja aprila. Nadamo se da ćemo onda ući u sunčani maj koji će nam pomoći da se izborimo sa ovim virusom.

- Sada nam je potrebna gvozdena disciplina. Građani moraju da se pridržavaju svih mera. ovo nije pitanje demokratije već civilizacije. Izbegli smo italijanski scenario, imamo naš srpski. Prvi krizni štab u Evropi formirali smo u Srbiji na inicijativu predsednika".

- Prošao sam mnoge pandemije za 40 godina rada, ali nikada nisam video ovakvu podršku države. Znam da se ove moje reči mnogima neće dopasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading