Vučić o sinu Danilu: Nadam se da ću dočekati da ide na Sajam, a onda kući

Autor: Republika

Vesti

10.04.2020

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Niš i tom prilikom uručio respiratore i medicinsku opremu nakon čega se obratio javnosti, a kasnije i odgovarao na pitanja novinara.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Aleksandar i Danilo Vučić (Foto: Arhiva)

Na pitanje novinara o tome kako komentariše to što se mediji bave zdravstvenim stanjem njegovog sina Danila koji je zaražen koronavirusom Vučić je rekao da je njegova dužnost bila da obavesti javnost da je njegov dvadesetogodišnji sin zaražen.

Govoreći o zdravstvenog stanju svog sina, Vučić je rekao - nadam se da ću dočekati da ide na sajam, a posle toga i kući.

- Nadam se da ću dočekati da moj Danilo ode na Sajam, a posle Sajma kući. Hvala svim dobrim ljudima na podršci - napisao je Vučić na Instagramu nakon posete Nišu.

Podsećamo, u Niš je dopremljen veliki broj maski, invazivnih i neinvazivnih respiratora i druge medicinske opreme. Predsednika su u Nišu dočekali gradonačelnik Darko Bulatović, član Kriznog štaba epidemiolog Branislav Tiodorović i direktor KC Niš Zoran Radovanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Veljko

10.04.2020 10:14

Brz oporavak Danilu, da uskoro prebrodi ove teške dane.

lane

10.04.2020 10:29

Sve najbolje želim Danilu!!!

Simic

10.04.2020 10:46

Mlad momak brzo će se oporaviti. Ićiće kući.

Miroslav

10.04.2020 11:11

Nema potrebe coveka koji cuva zivote cele nacije uciti kako se vodi briga o zdravlju. Bez sumnje ce postupiti najpravilnije moguce jer svojom odgovornoscu daje primer svima !