Manastir Tumane pomaže bolnicama

Autor:

Vesti

14.04.2020

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manastir Tumane zajedno sa prijateljima obezbedio je četiri dekontaminatora vazduha gradskoj bolnici u Požarevcu u iznosu od 1.157.049.60 dinara.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Manastir Tumane

- Namena ovih aparata sastoji se u eliminaciji bakterija i virusa u prostoru. Na ovaj način smo želeli da ukažemo da je crkva uvek uz svoj narod, ne samo rečju već i delima. Ovaj aparat je nešto što će bolnici u Požarevcu biti i u trenutnoj, a i u drugim situacijama od koristi. Vreme je, a i prilika da budemo jedni za druge tu. Tumanski Svetitelji nadaleko su poznati kao pomoćnici naroda u bolesti i nevoljama. Ovo je delo njihove ljubavi u ime Gospodnje. Ovo je jedna u nizu akcija misionarskog centra "Sv. Jakov Tumanski" pri manastiru Tumane. Realizovana je sa blagoslovom episkopa braničevskog Ignatija- poruka je tumanskog igumana oca Dimitrija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bepa

14.04.2020 10:13

Тумански Светитељи на далеко су познати као помоћници народа у болести и невољама. И ово је дело њихове љубави у име Господње.

Slavica

14.04.2020 12:31

Hvala, hvala.