Od ove opštine u Srbiji korona beži kao đavo od krsta! Čist vazduh, prelepa priroda, ali ne samo to

Autor: Tanjug

Vesti

22.04.2020

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opština Knić do sada nije zabeležila nijedan slučaj zaraze koronavirusom.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

- U Kniću je čist vazduh i zaista prelepa priroda, ali su pre svega savesnost i odgovornost, kao i poštovanje preporuka struke, uslovili da nemamo nijednog zaraženog od virusa korona", naveo je predsednik opštine Knić Miroslav Nikolić za RTS.

Prema njegovim rečima, ljudi na teritoriji opštine Knić su veoma odgovorno i profesionalno prišli svim obavezama, od mera socijalnog distanciranja do higijenskih mera. On je istakao i dobru saradnju sa Republičkim kriznim štabom koja se odslikavala i u činjenici da su poljoprivrednici iz Knića imali dozvolu za kratanje i pored mera zabrane.

- Ovo je poljoprivredno područje, i oni su imali mogućnost da vredno obrađuju sve svoje površine - kazao je Nikolić.

On je rekao i da će narednih dana svi penzioneri na toj opštini dobiti solidarne pakete. - Solidarni paketi biće podeljeni svim našim penzionerima i svim korisnicima socijalne pomoći u Kniću. To je odluka opštinskog rukovodstva i kriznog štaba u Kniću, u saradnji sa Crvenim krstom - rekao je Nikolić. On je naveo da je u proteklom periodu ostvarena odlična saradnja sa svim službama, Kliničkim centrom u Kragujevcu, kao i Domom zdravlja u Kniću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading