Zvezda i "Mocart" obradovali Infektivnu kliniku

Autor:

Vesti

28.04.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda i kompanija "Mocart" uručili su danas Infektivnoj klinici u Beogradu novčanu pomoć od 1,4 miliona dinara prikupljenih u humanitarnoj akciji u kojoj su učestvovali brojni srpski fudbaleri.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Veljko Nikolić poklanja Infektivnoj klinici ček

U pitanju je onlajn turnir u fudbalu, a pomoć je uručio mladi prvotimac Crvene zvezde Veljko Nikolić, koji je zauzeo četvrto mesto na turniru.

Pobednik turnira bio je Ivan Šaponjić, drugo mesto zauzeo je Luka Adžić, a treće Nikola Milenković.


 - Srećni smo što Zvezda i "Mocart" misle opet na nas u ovako teškom trenutku. Pokazali su da su ne samo dobri sportisti već i dobri ljudi. Hvala im u ime kolektiva Infektivne klinike i bolesnika. Mi nemamo izbora, moramo da budemo na visini zadatka u svakom smislu i da ne posustajemo ni na jedan način, posebno ne duhom.Svi su već iscrpljeni merama izolacije, pa je dobro i da se na neke druge načine pomaže, kao što su sportisti pokazali na ovom primeru. Moram da napomenem da se i nadalje moramo pridržavati svih mera - izjavila je zamenica direktora Infektivne klinike Ivana Milošević.
Foto: Mocart
Kompanija Mocart

Veljko Nikolić se kao ljubitelj FIFA 2020 onlajn sa velikim zadovoljstvom odazvao pozivu da učestvuje na turniru gde je osvojio četvrto mesto.

- Drago mi je što sam i na ovaj način, igrajući od kuće u akciji „Mocarta“ mogao da doprinesem da se prikupi 1,4 miliona dinara. Svi oni koji su igrali na tom tuniru pokazali su da su veliki ljudi, nadam se da smo spasili mnogo života. Drago mi je da sam mogao da budem deo svih humanitarnih akcija koje je organizovala Crvena zvezda. Pokazala je koliko je veliki klub a ja ću se uvek rado odazivati svim pozivima – istakao je Nikolić, dodajuči da je trofej pripao stvarno najboljem igraču FIFA 2020

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading