(FOTO) Srpsko venčanje u doba korone: O njihovom poljupcu pričaće ceo Balkan!

Autor:

Vesti

01.05.2020

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pandemija koronavirusa ljudima na celoj planeti je pomrsila planove, zatvorila škole, vrtiće, restorane, kafiće, pozorišta, a gotovo svi rođendani i venčanja su otkazani. Međutim, jedan par iz Srbije, iz Beograda, nije dozvolio virusu da se umeša u njihovu ljubav, pa su uz pomoć svojih najbližih uspeli da se venčaju i kao nikada do sad - poljube bez maski!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Čuveni "korona poljubac"

Miloš i Tea Pavlović još u oktorbru prosle godine počeli su organizaciju svog venčanja. Crkva, opština, prostor, muzika, venčanica, šminka i odelo. Sve je bilo spremno.

A onda je viša sila umešala prste... I to do sada neviđena sila - virus kakav svet nikada pre toga nije video... što će reći ni Voždovac, odakle su "sveži" mladenci.

- Početak marta i vest o koroni. Delovali je kao da su nam svi planovi pali u vodu. Ništa od naše svadbe. Međutim, rešili smo da dokažemo ljubav jedno drugom u dobra korone! Odlučili smo da se venčamo i proslavimo to u krugu najbližih - otkriva ekskluzivno za naš portal novopečni par.

- Tako smo i uradili. Došao je 30. april 2020. Kumovi su nas čekali ispred opštine u dogovoreno vreme. Nakon toga su nam se u crkvu pridružili roditelji i braća. Naše malo svadbeno veselje nastavili smo u dvorištu, u skladu sa svim merama socijalne distance. Jer ljubav pobeđuje - pričaju nam mladenci, koji su oduševili i svoje komšije...

Jer kako sami ističu - Voždovčani vole i kada je teško.

A kako biste vi prokomentarisali potez para čija je ljubav krunisana na krajnje neobičan način i u otežavajućim okolnostima?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading