Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS: Uplakani tajkun ogrezao u patološku mržnju i bolest

Autor:

Vesti

05.05.2020

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako nekome nije bilo jasno do sad,da je Đilas glavni u napadima na decu Aleksandra Vučića i da ih on sve diktira,naređuje i kreira od danas nema više nikakve sumnje.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

Samo dva dana nakon predstave koje je režirao zato što se deset minuta, kako sam kaže,čulo Đilase lopove,njegovi sateliti su još jednom po ko zna koji put stavili u prvi plan Danila Vučića i na taj način mu nacrtali metu na čelu.

Ovo je primer direktnog napada na porodicu i decu političkih neistomišljenika i ovo je politika Dragana Đilasa.Dok njegovoj deci niko ne zna ni ime, ni godine,niko ih nikada nigde niti pominje, a kamoli ne daj Bože im preti,ovakve stvari za decu Aleksandra Vučića su svakodnevnica, ali niti oni, niti njihovi roditelji neće plakati,glumiti niti trgovati suzama kao što to neuspelo pokušava prebogati Dragan Đilas.


Najoštrije osuđujem kontinuirane napade na decu Aleksandra Vučića koji se nastavljaju i danas i pozivam uplakanog Dragana Đilasa da se zapita kako bi se on osećao da se njegova deca na ovaj način diskredituju i satanizuju, ali i da prestane sa ovim nenormalnim činjenjem.

Nakon poziva da se jure po svetu ako pobegnu,siluju,ubiju,dobiju rak,ne znam šta je više preostalo pa da jednom za svagda Đilasova mašinerija prestane da se na konto dece obračunava sa Vučićem i širi toliko bolesnu mržnju.


Ovo je još jedan dokaz koliko je samo na silu uplakani tajkun ogrezao u patološku bolest i mržnju, kao i da bi zarad vlasti gazio preko tuđe dece, a svoju uvukao u kampanju samo radi ispunjenja bolesnih ambicija i želja.


Ni Danilo,ni Milica, ni Vukan, niti jedno dete na ovom svetu, ne zaslužuju ono što im sledbenici i funkcioneri SzS-a priređuju, ali to oni zaslepljeni svojim ludilom ne mogu da shvate.Krokodilske lažne suze Đilasa neće oprati njegovu sramotu i abnormalno bogaćenje na račun građana Beograda i Srbije,niti će ovakvim morbidnim delima pobediti Aleksandra Vučića, jer za razliku od njega iza Vučića stoje rezultati,podrška građana,vizija budućnosti, ali i hrabrosti i čojstvo što je za Đilasa samo nedosanjani san.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Kristina

05.05.2020 20:46

Uplakani čovek je slučaj za ispitivanje. Zaista.

Olaf

05.05.2020 21:52

Djilasova bahatost i ludilo je prevazislo svaku meru.

Kika

05.05.2020 21:53

Imam utisak da nijedna opozicija u bilo kojoj drzavi nije ovakva.Ovo je dno dna.Decu koriste kao sredstvo za politicke poene i to na najljigaviji nacin.Strasno.

Milica

05.05.2020 22:10

Obradovic je odavno izgubljen slucaj i za posmatranje.