ŠOLAKOV I ĐILASOV N1: Vučiću ukinuti pravo glasa!

Autor:

Vesti

06.05.2020

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunska televizija N1 ne prestaje sa sabotiranjem predsednika Srbije Aleksandra Vučića, te je otišla i korak dalje pa im sada smeta što je toliko angažovan u dešavanjima koji se tiču Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/youtube.com/SerbiaBroadbandSBB
Vuku sve konce - Dragan Đilas i Dragan Šolak

Dobar i vredan rad izgleda da bode oči, i uspeh je uvek smetao onima koji isti nisu mogli da naprave. 

Neverovatna sabotaža koju svakodnevno plasira televizija N1, a iza koje stoji tajkunski duo Dragan Đilas i Dragan Šolak, ne bira sredstva kako bi na svoijim portalima a i u svojim emisijama preko određenih "mediokriteta" projektovala svu mržnju koju gaji prema predsednik Srbije, Aleksandru Vučiću.

Te je "ugledni" profesor Kragujevačkog Pravnog fakulteta Marko Pavlović kao jedan od vojnika ove rušilačke mašinerije izjavio kako predsednik Vučić, nema apsolutno nikakvih prava da učestvuje na izborima, osim da glasa a da ne treba ni to da radi.  Na taj način oduzimajući mu skoro ista prava koje ima svaki građanin Srbije. Ili Pavlović ne misli tako, pa ako je neko predsednik države ne treba da ima apsolutno nikakva prava.

Sva sreća pa on ne odlučuje o tome, jer na ovom primeru može se videti šta bi Srbiju tek čekalo da oni opet preuzmu kormilo ove, i tako opustošene barke koju su svojevremeno hteli da potope a od čije katastrofe je upravo spasio Aleksandar Vučić i omogućio da nastavi da plovi dalje, ka budućnosti.

Da ironija bude veća i da nisu u svemu kontradiktorni, svojevremeno bivši predsednik Srbije Boris Tadić je to pravo imao. Očigledno je da Đilasovi i Šolakovi poltroni imaju kratko pamćenje pa zaboravljaju stvari koje je njihova struktura radila, ili oni posebna pravila imaju samo za sebe i koja jedino za njih važe dok za druge ne. 

Istina boli, činjenice to pokazuju. Kada neko ispravi ono što si ti pokvario normalno je da će se naljutiti, zar ne?

Građani Srbije su jasno pokazali ko misli i brine o njima, a ko to nije radio osim što im je novac iz džepova otimao. Pa bi sada još malo da otima jer se izgleda nije dovoljno "obezbedio". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
cale

06.05.2020 09:54

Uspeh ne prastaju,ali to je njihov problem.

Vladan

06.05.2020 09:58

Očigledno je da Đilasovi i Šolakovi poltroni imaju kratko pamćenje pa zaboravljaju stvari koje je njihova struktura radila, ili oni posebna pravila imaju samo za sebe i koja jedino za njih važe dok za druge ne, kao i što decu dele, čija se smeju napadati na najgori mogući način.

Natasa

06.05.2020 09:59

Narod je uz predsednika Vučića!

Masa

06.05.2020 10:02

Najbolje da "ukinete" narod. Ma sram vas bila - vas sa N1 i Solaka i Djilasa i ostale budaletine.