Ana Brnabić: Boško tek treba da nauči poštovanje Srpske zastave!

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

06.05.2020

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je lider Dveri Boško Obradović danas pokazao nepoštovanje prema važnom nacionalnom simbolu, srpskoj zastavi, koja mora da se poštuje, i dodala da je to nešto što on "tek treba da nauči".

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Ana Brnabić

Brnabić je u parlamentu, komentarišući to što se Obradović uhvatio za zastavu dok ga je obezbeđenje udaljavalo iz sale, nakon što je isključen sa sednice, rekla da je "poštovanje srpske zastave je nešto što Obradović tek treba da nauči".

Dodala je da se u najmanje dva slucaja videlo Obradovićevo nepoštovanje zastave, jednog od najvažnijih simbola, navodeći da se to, osim danas, desilo i onda kada je pokušao da upadne u skupštinu, lupajući zastavom na vrata.

- Jedan deo građana mu je dao mandat da ovde sedi i brani njihove stavove. Umesto toga uzeo je zastavu i krenuo na vrata skupštine, kao da je zastava običan štap - rekla je Brnabić.

Danas se, kaže, uhvatio za zastavu da spreči ono što je predsednica Skupštine naložila, kako bi se nastavio rad u interesu građana.

- Mi smo ovde zbog građana, a ne zbog nas. Ako neko želi da odloži sednicu, u svojoj bahatosti, to se ne sme dozvoliti. Pokazao je nikakvo poštovanje prema nacionalnom simbolu - rekla je premijerka.

Ona je dodala da je njen apel Obradoviću da nauči da se zastava kao nacionalni simbol poštuje, jer su za to naši preci ginuli.

- Zastava se poštuje i ne uzima u ruke kao štap - rekla je Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ela

06.05.2020 16:30

On je danas ponovo dokazao da njemu treba strucna pomoc.