Premijerka Srbije se zahvalila Harčenku: Vaša pomoć i donacije su nam puno značile!

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

22.05.2020

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnanić razgovarala je danas sa ambasadorom Rusije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom i zahvalila na pomoći u donacijama i podršci Rusije u najtežim trenucima epidemije u Srbiji, a pre svega na požrtvovanosti ruskih lekara koji su se zajedno sa srpskim timovima borili protiv virusa.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ana Brnabić

Bocan-Harčenko je ocenio da epidemiološke mere u Srbiji, kao i primena iskustva drugih država daju rezultate, i izrazio očekivanje da ćemo svi zajedno uspeti da pobedimo u borbi sa virusom.

Brnabić je istakla da je u ovom trenutku, kada se čitav svet nalazi pred velikim izazovima u borbi sa pandemijom Kovid - 19, međudržavna saradnja od presudnog značaja.

Ruski ambasador je naveo da je Srbija posebno posvećena saradnji u oblasti zajedničkih infrastrukturnih projekata, navodeći da je, bez obzira na situaciju, postignut veliki napredak u ovoj oblasti.

Brnabić i Bocan-Harčenko su razgovarali i o inteziviranju saradnje u oblasti nauke i inovacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rea

22.05.2020 18:09

Hvala Vam!