PREMIJERKA APELOVALA NA GRAĐANE: Letujte u Srbiji!

Autor: Tanjug

Vesti

13.05.2020

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić pozvala je sve građane da ostanu ovo leto u Srbiji i navela da misli da je to najpametnija odluka. Naglasila je da je najveća bojazan da kako mere popuštaju ne bude povećanja broja zaraženih, ali da je sve pod kontrolom.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Premijerka

Ana Brnabić je, gostujući u Dnevniku RTS-a, apelovala da građani ostanu u Srbiji.

- Ja kao predsednica Vlade bih iskoristila ovu priliku da pozovem sve naše građane da ostanu ovo leto u svojoj zemlji. Naša zemlja je zaista prelepa i čini mi se da sada vidimo i neke hotele, velnes centre i banje za koje nismo znali ranije i mislim da možemo da imamo fenomenalan i kvalitetan odmor u našoj zemlji - rekla je premijerka.

Ukazala je da je to i direktna podrška domaćoj ekonomiji i domaćem turizmu.

- Takođe mislim, kao što su i naši stručnjaci rekli, da zdravstveno to ima mnogo više smisla i ne verujem da će ovo leto bilo ko od osiguravajućih društava osiguravati putovanja u inostranstvo ili davati zdravstveno osiguranje za putovanje u inostranstvo - dodala je Brnabićeva.

Kako god da pogledate, mislim da je najpametnija odluka da se ostane u Srbiji, poručila je Brnabićeva.

Podsetila je da je za državljane Srbije ulaz u zemlju potpuno slobodan s tim da naši državljani kada ulaze u Srbiju ukoliko imaju negativan pi-si-ar test ne stariji od 72 sata mogu slobodno da uđu i slobodno da se kreću, a ukoliko nemaju onda moraju da budu 14 dana u samoizolaciji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading