Nikodijević čestitao Ramazanski bajram: Ovaj praznik predstavlja vreme dobročinstva i solidarnosti, i te vrednosti moramo negovati

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

23.05.2020

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević čestitao je beogradskom muftiji Mustafi Jusufspahiću i svim vernicima islamske veroispovesti početak Ramazanskog bajrama.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Nikola Nikodijević

- Ramazanski bajram predstavlja vreme dobročinstva i solidarnosti, i te vrednosti moramo negovati naročito danas kada smo zajedno pred velikim izazovom. Samo humanošću, što je poruka koju nosi ovaj praznik, možemo dalje unapređivati suživot u kojem nas različitosti povezuju i ujedno međusobno oplemenjuju - navodi se u čestitki.

Nikodijević je poželeo svim muslimanima da u iskrenoj i dobroj veri Ramazanski bajram provedu sa svojim porodicama i prijateljima u zdravlju, miru i slozi uz pozdrav - Bajram šerif mubarek olsun, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading