Pokret socijalista čestitao pobedu Vučiću i SNS-u: Građani Srbije su odabrali budućnost svoje dece, odabrali suverenu i slobodnu Srbiju!

Autor:

Vesti

22.06.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista čestitao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci na ubedljivoj, istorijskoj pobedi na parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

PS u svojoj čestitki navodi da su građani Srbije i ovog puta jasno poručili da podržavaju politiku Aleksandra Vučića, politiku stabilnosti, ekonomskog razvoja, vojne neutralnosti i zaštite Srbe, bez obzira gde žive. 

- Poštovani građani, još jednom ste izborili pravo da o svojoj zemlji, o svom gradu i opštini odlučujete vi.  Odabrali ste budućnost naše dece, odabrali ste suverenu i slobodnu Srbiju, odabrali ste da sledite svog predsednika Aleksandra Vučića i njegovu državotvornu politiku - ističu iz PS-a. 


Na lokalnim izborima u Bačkoj Palanci i Titelu Pokret socijalista je nastupio samostalno i ostvario zavidan rezultat. 

- Pokret socijalista zahvaljuje građanima Bačke Palanke i Titela za veliku podršku koju su dali kandidatima naše partije. PS, zajedno sa Vučićem i SNS-om nastavlja borbu za vojno neutralnu i socijalno pravednu Srbiju - poručuju iz PS-a. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading