Šarčević pojasnio na koji način će studenti u domovima nabavljati hranu tokom vikenda

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

08.07.2020

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog novoočekivanih mera kriznog štaba i ograničenog kretanja i korišćenja menzi u studentskim domovima, ministar prosvete Mladen Šarčević dogovorio je sa upavnicima studentskih domova da se studentima tokom vikenda dostavlja hrana.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Mladen Šarčević

Hrana će biti dostavljena domovima koji nemaju svoje kuhinje i to su objekti "Slobodan Penezić", "Košutnjak", "Vera Blagojević" I i II, "Mika Mitrović" i pojedini blokovi "Patrisa Lumumbe", saopštilo je Ministarstvo prosvete.

U Beogradu će raditi menze "4. april", "Studentski grad", "Kralj Aleksandar I", "Zemun", "Karaburma", "Patris Lumumba", "Rifat Burdžević".

- Svim studentima je omogućeno da imaju dostupnu ishranu tokom vikenda i nema potrebe da brinu, jer smo unapred pripremili da sistem funkcioniše u odnosu na potrebe - rekao je Šarčević.

Ministar je zahvalio studentima iz Studentskog parlamenta (SKONUS-a) koji su pružili svaku vrstu podrške i pomoći tokom realizacije i organizacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading