TERALI druga da im PIPA PENIS pa ga tukli i TRAŽILI NOVAC

Vesti

09.11.2017

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenik beogradske OŠ "Kosta Abrašević" D. T. (13) još jedna je žrtva užasavajućeg vršnjačkog nasilja. Njega su trojica đaka ove škole i još jedan vršnjak na silu odveli u napuštenu kuću kod železničke stanice Jajinci, gde su se nad njim iživljavali i pretili mu ubistvom.

RepublikaFoto: google.rs/printscreen
Učenika OŠ "Kosta Abrašević" u Beogradu četvorica vršnjaka na silu je odvela u napuštenu kuću gde su ga udarali, šutirali i pretili mu ubistvom

Ceo slučaj prijavljen je policiji, a prestravljeni dečak o nasilju je obavestio i školskog psihologa.

RepublikaFoto: pixabay.com

100 hiljada dinara je maksimalna kazna koja preti roditeljima nasilne dece prema novom Zakonu o osnovama obrazovanja

- Dečaka su presreli kod tunela Straževica i potom ga odveli u napuštenu kuću. Prvo su ga terali da puši cigare, a zatim i da jednom od njih pipa polni organ, što je on odbio. Onda ga je taj dečak terao da se međusobno biju, a kad je D. T. i to odbio, ovaj ga je šutnuo nogom u nogu, dok ga je drugi udarao pesnicom u stomak. Nakon toga su ga pustili da ide kući i rekli mu da spremi 2.000 dinara i da za ovo nikome ne priča jer će ga u suprotnom ubiti - priča izvor Srpskog telegrafa upućen u događaj.

ŠKOLA ĆUTI

I narednih dana dečaka su nastavili da udaraju, prete mu i traže novac. Uplašeni D. T. o svemu je obavestio školskog psihologa, a školski policajac je po dužnosti slučaj prijavio policiji. Čim su saznali za nasilje, iz škole su odmah pozvali i majku zlostavljanog dečaka.

Praksa škola da slučajeve nasilja kriju od javnosti nastavljena je i u ovom slučaju, pa je direktorka Vesna Šunjevarić umesto odgovora novinaru zalupila slušalicu.

- Upoznati smo sa celim slučajem. Sve sam uradila po zakonu i to je sve što ću izjaviti - besno je rekla Šunjevarićeva i odmah prekinula vezu.

BRUTALNE DEVOJČICE

Prethodno je javnost potresao stravičan snimak koji se pojavio na društvenim mrežama na kojem su učenicu Tehničke škole "Mileta Nikolić" u Aranđelovcu napali školski drugovi i drugarice. Na snimku se vidi grupa učenika u kojoj se ističe jedna devojčica kako udara drugu učenicu koja sedi na stolici. U pozadini se čuju smeh i galama, a u jednom trenutku od nasilnice se čulo: "Je l' ti jasno, bre?!" Šamari su se nastavili, a kada je napadnuta devojčica pokušala da se zaštiti rukama, naređeno joj je da "spusti ruke dole".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading