GOJKOVIĆEVA ČESTITALA GRAĐANIMA PRAZNIKE: Sa još više energije i zalaganja u 2018.

Autor: Tanjug

Vesti

30.12.2017

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je danas građanima Novu 2018. godinu.

RepublikaFoto: Tanjug
Maja Gojković čestitala Novu godinu

- U ime Narodne skupštine i u svoje lično ime svim građanima Srbije želim srećnu Novu godinu! - ističe se u čestitki.

Ona je ukazala da je za nama godina koja je od nas zahtevala mnogo rada, truda i odricanja, ali vidljivi rezultati ulivaju optimizam i veru u još bolju 2018. godinu, saopšteno je iz Kabineta Predsednika Narodne skupštine.

- Zadatak svih nas je da u narednoj godini ne samo čuvamo vredna postignuća na polju ekonomskog i socijalnog razvoja, kao i međunarodnog položaja Srbije, već i da sa još više energije i zalaganja nastavimo rad na ostvarivanju zajedničkih ciljeva - dodaje se u čestitki.

Gokovićeva je izrazila uverenje da ćemo i u godini pred nama, suočavajući se sa brojnim izazovima u osetljivim i složenim globalnim okolnostima, pronaći nove puteve poverenja i saradnje i nastaviti da gradimo snažniju i uspešniju Srbiju.

- Svim građanima Republike Srbije želim u 2018. godini ličnu i porodičnu sreću, da pronađu više vremena i razumevanja za ljude oko sebe i da svaki entuzijazam i marljivost bude nagrađen uspehom! - naglašava se u novogodišnjoj cestitki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading