ĐORĐEVIĆ ČESTITAO PRAZNIKE: Vera u sebe i u zemlju u kojoj se živi!

Autor: Tanjug

Vesti

29.12.2017

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević čestitao je građankama i građanima Srbije novogodišnje i božićne praznike s ocenom da se protekle tri godine životni standard građana polako, ali sigurno i trajno popravlao, zahvaljujući programu fiskalne konsolidacije koji je 2014. godine pokrenuo predsednik Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Đorđević: U prvi plan - interes građana

U saopštenju tog resora se navodi da je pred kraj 2017. godine, od koje se sada opraštamo, usvojen budžet za 2018. godinu, prvi razvojni budžet Srbije nakon mnogo godina. 

- Zahvaljujući odmerenim i hrabrim odlukama državnog rukovodstva u svim segmentima politike, miroljubivoj međunarodnoj politici, i smeloj balansiranosti između ekonomskih reformi i održivog privrednog razvoja, pri čemu je u prvi plan postavljen interes svih građana Srbije, predsednik Vučić i Vlada Srbije i dalje uživaju veliku podršku srpskog biračkog tela, a srpska reč se čuje i uvažava na međunarodnom planu. 

- U ime svog tima i svoje ime, poželeo bih deci bezbrižnije i sigurnije detinjstvo, mladima i sportistima da nižu uspehe na poslovnom putu i da osnuju svoje porodice, a starima mirne dane koje će provoditi u krugu svojih najbližih, okruženi ljubavlju. Svim građanima želim zdravlje i veru u sebe i zemlju u kojoj žive - naveo je Ðorđević i dodao:

- Na kraju, želim da vam se zahvalim na uspehu koji smo svi zajedno postigli, i da vam poželim da nam sledeća, kao i svaka naredna godina bude bolja i uspešnija od prethodne, jer stara srpska izreka glasi: Gde je sloga, tu je i pobeda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading