USTAŠE NAPALE VUČIĆA!

Autor: Republika

Vesti

28.12.2017

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal "Hrvatsko odbrambeno štivo" objavio je sramne uvrede na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nazvavši ga i četnikom.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

- Hrvati su izmislili međunacionalni karakter sukoba. Kad nemaju šta da rade, kažu nešto protiv Srba - rekao je Vučić, a oni su, nazvavši ga ministrom umesto predsednikom, napisali da je to rekao bez imalo srama i straha.

- Upitan je njegov karakter... Ima li ga uopšte? Ako ga ima treba ga flaširati za buduće izučavanje psihopatoloških lažova i ubica, koji se ismevaju žrtvama agresije. Mislim da je to najbolji izdanak srbočetničkog pokreta, koji štuje Dražu i četnička zlodela kako od Hrvatske tako do Herceg Bosne i Kosova - piše hrvatski portal.

Nakon toga srpskog predsednika porede sa blatom.

- Tog političara treba s vremena na vreme otresti o zemlju, kao blato sa cipela, i to zato da vam ne bi počeo svojatati cipele. Vreme prolazi, a vlada republike Hrvatske ćuti i ne ide nikako, tj. dalje sa procesuiranjem ratnih zločinaca. Kao da se čeka naš nestanak, Dragovoljaca i Branitelja kao živih učesnika rata, pa bi oni u Srbiji iznova dobili tu mogućnost prekrajanja istorije, tj. kako im odgovara. Specijalnost Vučića je upravo ta: vladanje tuđim istorijskim bogatstvom, prekrajanje istorije i laganje, koje je naučio od Dobrice Ćosića - piše na portalu "Hrvatsko odbrambeno štivo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Koturaljka

29.12.2017 07:50

Ja ne znam šta više hoće ti Hrvati. Niko ih ne dira a oni samo o Vučiću pišu loše.

Koturaljka

29.12.2017 07:50

Ne treba se obazirati na to šta pišu proustaške novine. To je za njih sramota.

lepi

29.12.2017 11:15

Ma mogu samo da laju!

StefanBrate99

29.12.2017 12:17

Stvarno hrvati ne biraju lose reci o Vucicu, i sta vise hoce kad ih niko ne dira!