ZAŠTO JE STEFANOVIĆ BIO "NEBOJŠA IZ BEOGRADA": Prava istina o opoziciji TADA I SADA

Autor: nedeljnik.rs, Republika

Vesti

28.12.2017

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar policije Nebojša Stefanović otkrio je za Nedeljnik zašto se kao gledalac uključio u emisiju "Utisak nedelje" kada je gost bio Aleksandar Vučić. To njegovo uključenje, gde se predstavio kao Nebojša iz Beograda, godinama kasnije je postalo viralno na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Stefanović: Tadašnja opozicija mogla je "samo do vrata"

- Ja sam se javio i predstavio svojim imenom. Javio sam se zato što je tada bio veliki broj nameštenih gledalaca, pa je u tim emisijama izgledalo da je 10:0 protiv Vučića, a hteo sam da pokažem da nije tako. Ali i ne samo to. Gde sam tada mogao da iskažem svoj stav? Da nisam mogao da odem na RTS, Studio B, ili da dobijem intervju u 'Novostima'? Da mi 'Danas' ili 'Blic' objave neku izjavu? Mogao sam da dođem samo do vrata tih redakcija. Ne samo ja, bilo ko iz tadašnje opozicije. A danas svi opozicioni lideri imaju potpunu slobodu da se pojave u medijima. Ali mi smo se i za to borili. I danas stojim iza svake reči koju sam izgovorio u toj emisiji - rekao je Stefanović.

Na pitanje da li mu nedostaje ta emisija, on je rekao da mu ne nedostaje.

- Ima toliko emisija u kojima se prikazuju slični sadržaji. Nemam mnogo vremena da gledam televiziju. Ja sam filmofil, kada stignem, pogledam film na HBO-u. Upravo sam odgledao odličnu rusku seriju 'Metod' - rekao je Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Helena

28.12.2017 15:01

Tad je bio potpuni medijski mrak, tadasnja opozicija nije mogla nigde da kaze ono sto misli, za razliku od danasnje.

Bojan

28.12.2017 15:35

Najveći medijski mrak je bio za vreme demokrata, to svi znaju.

Miro

28.12.2017 17:14

Interesantno pojavljivalje Stefanovića u toj emisiji. Intresantno je i upoređenje koje je napravio, te je jasan zaključak da je danas informisanje daleko slobodnije nego što je bilo tada.

Aleksa

28.12.2017 17:33

Ne vidim šta je problem u tome što se javio,predstavio svojim imenom i izneo svoje iskreno mišljenje.