ISPLIVALI DETALJI O DOBITNIKU: Kako je uplaćen najsrećniji Loto listić u Srbiji

Autor:

Vesti

11.01.2018

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva "sedmica" u igri na sreću LOTO u 2018. godini izvučena je u trećem prazničnom kolu, a srećni dobitnik je listić uplatio na trafici u Vareškoj ulici u Rakovici, i sada je bogatiji za oko 300.000 evra!

RepublikaFoto: pixabay.com
Srećni dobitnik možda i nije iz Beograda

- Ljudi stalno dolaze i uplaćuju listiće, ali zaista ne znam ko je dobitnik. Nakon što sipaju benzin na pumpi, svrate i uplate neku kombinaciju, ali je teško reći kome se posrećilo. Drago mi je zbog njega jer, da sam ja dobila toliki novac, sigurno bih se onesvestila od sreće - priča radnica na trafici u kojoj je protekle subote uplaćena dobitna kombinacija.

Sugrađani koji žive u blizini trafike smatraju da je dobitnik možda samo bio u prolazu.

- Ovde se nalaze velike prodavnice i pumpa, pa dobitnik može da bude i neko ko je sasvim slučajno sipao benzin ili kupio kesu čipsa. Može biti da ne živi u Rakovici, već na drugoj strani grada, a možda i nije iz Beograda. Ko će ga znati - pričaju meštani Rakovice, a prenose beogradski mediji.

Podsetimo, dobitnik sedmice iz Odžaka koji je krajem 2017. godine postao bogatiji za neverovatnih 4.4 miliona evrai dalje se nije oglasio niti javnost zna nešto o njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading