ZBOGOM LEDENI STVORE! Očekuje nas TOTALNI OBRT - ali ne nadajte se previše!

Autor:

Vesti

25.03.2018

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno toplije vreme, uz otapanje snega u nižim predelima i slabe snežne padavine mestimično na istoku zemlje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vremenska prognoza

U jutarnjim časovima se može očekivati slab mraz.

Prema prognozi RHMZ-a, na jugu zemlje biće oblacno i suvo, na istoku u jutarnjim časovima ponegde sa slabim snegom, dok u ostalim krajevima pretežno suncano.

Posle podne se na jugozapadu, ali i u ostalim krajevima uveče i tokom noći može očekivati naoblacenje mestimično sa slabom kisom, a na planinama i sa snegom.

Vetar će biti slab, u košavskom području, umeren i jak, jugoistočni, a na jugu Banata posle podne i tokom noći mogu se očekivati olujni udari.

Najniza temperatura kretaće se od -4 do 1, najvisa od 6 do 9 stepeni.

U Beogradu se ujutru može očekivati slab mraz, a tokom dana biće pretezno suncano, malo toplije, uz dalje otapanje snega.

Vetar će biti umeren, jak i jugoistočni, a najniža temperatura kretaće se od -1 stepen do najviše oko 9 stepeni.

RepublikaFoto: pixabay.com

Krajem dana se očekuje naoblacenje, a u toku noći slaba kiša. Prema izgledima vremena za sedam dana, do 1. aprila, u ponedeljak i utorak biće oblacno, mestimično sa slabom kisom, uz dalje otapanje sneznog pokrivaca u nizim predelima centralne i juzne Srbije.

Na severu će uglavnom biti suvo, a na višim planinama sneg.

U sredu će biti pretežno suvo, a zatim do vikenda promenljivo oblačno uz povremenu kišu i otapanje snega u planinskim predelima.

Od subote se očekuje pretezno sunčano vreme, uz dalji porast temperature.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading