VOZAČI, USPORITE! Ništa opasnije od SUSNEŽICE I RADOVA NA PUTEVIMA!

Autor: Tanjug

Vesti

27.03.2018

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povremno slaba kiša uz nisku oblačnost doneće mokre i klizave kolovoze dok je na planinama moguća susnežica, saopštio je AMSS.

RepublikaFoto: pixabay.com
Oprez!

Usled magle na području Crnog Vrha, kao i na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure moguća je pojava odrona. Mokri i klizavi kolovozi očekuju se i u brdsko planinskim predelima usled otapanja snega, pa se preporučuje oprezna vožnja.

Danas i sutra u periodu od 09.00 do 15.00 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), izvodiće se radovi na poboljšanju javnog osvetljenja na deonici auto-puta od petlje Sava Centra do petlje T6-skretanje za Novi Sad, u smeru Beograd-Šid.

Radovi će se izvoditi u pokretu u krajnjoj levoj (preticajnoj) saobraćajnoj traci, koja će na tom delu auto-puta privremeno biti zatvorena za saobraćaj.

RepublikaFoto: Promo foto

Danas i sutra će se, u periodu od 09.00 do 15.00 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), izvoditi radovi na poboljšanju javnog osvetljenja na deonici auto-puta od Dušanovca do petlje Lasta, u smeru Beograd-Niš, za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka.

Danas će se u periodu od 07.00 do 17.00 časova izvoditi radovi na sanaciji oštećenog kolovoza i saniranju utonulih šahti na delu državnog puta I A reda broj 1, Obilaznica oko Beograda, od petlje "Resnik" do tunela "Straževica", u oba smera. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, na delu puta gde se izvode radovi.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading