MINISTARKA POKREĆE SOPSTVENU MODNU LINIJU - ZoMi!

Autor:

Vesti

01.04.2018

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvori bliski Vladi Srbije potvrdili su Srpskom telegrafu i portalu Republika.rs ono što se već neko vreme šuška u modnim krugovima u našoj prestonici - ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović oprobaće se na ovogodišnjoj Nedelji mode u Beogradu u ulozi - kreatora!

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Da li će biti uspešna i na polju mode: Zorana Mihajlović

Mihajlovićeva bi, prema navodima naših izvora, Nedelju mode iskoristila kao odskočnu dasku za, ni manje ni više, nego pokratanje sopstvene modne linije!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li ćemo ministarku Mihajlović gledati u ulozi Donatele Versaće (druga zdesna)?

- Naša Zorana je vrlo talentovana kad je reč o dizajniranju odeće, ali je javnost više zna kao uspešnog "državnog vojnika", ženu odanu građanima Srbije koja odsečno i pravovremeno reaguje na velike izazove - i političke i infrastrukturne. Malo ko zna da ona svakom kolegi potpuno nenametljivo ukazuje na stil odevanja, ne mešajući se ni u čiji izbor, ali pokazujući svojim primerom da je moguće spojiti ozbiljnost i eleganciju u ovom našem poslu - kaže jedan od najbližih ministarkinih saradnika.

Foto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Uvek elegantna: Zorana Mihajlović

Biti "samo" kreator je jedna stvar - potpuno je drugačije lansirati i sopstvenu modnu liniju...

- Ministarka je svesna da je to dodatni izazov i puno je razmišljala o tome. Ona smatra da ima dovoljno energije da to iznese. Takođe, mi iz njenog tima smatramo da je dovoljno poznata, da je upečatljiva ličnost i da itekako ima smisla, za sada, pokrenuti jednu elegantnu liniju za moderne žene današnjice. Evo, ekskluzivno za vas, možemo da kažemo da se razmišljalo i o imenu - biće to ZoMi - po dva početna slova imena i prezimena ministarke - otkrio nam je sagovornik.

Briga i o muškarcima

- Ministarka planira da pokrene i mušku modnu liniju, jer je već prepuna ideja, ali želi najpre da vidi kakav će biti prijem ženske kolekcije. Korak po korak, takav je plan - kaže naš izvor.

Bilo kako bilo, ako budete želeli da pogledate prve zvanične kreacije Zorane Mihajlović,  Republika.rs će najbržim čitaocima deliti 5 x 2 ulaznice za Nedelju mode - upravo danas, 1. apili-li-li-li-ja :) Srećan vam Međunarodni dan šale!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading