IVANOVIĆ PSOVAO TVITERAŠE KOJI SU BRANILI GUJONA: Farma svinja povod za brutalno vređanje na društvenim mrežama

Autor:

Vesti

17.04.2018

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ivan Ivanović je po ko zna koji put vulgarnošću šokirao javnost. Ovog puta nije štedeo reči kojima je izvređao tviteraše koji su mu zamerili što proziva francuskog humanitarca Arnoa Gujona.

RepublikaFoto: Tanjug
Ivan Ivanović

Naime, Ivanović je u svojoj emisiji komentarisao plan Gujona za otvaranje gigantske farme svinja na Kosovu i Metohiji.

Voditelj je na ovu vest reagovao tako što se zapitao kome će tamo da proda to meso, a kada mu je Gujon na Tviteru poručio da "ne potcenjuje ljubav Srba prema pečenju", usledili su brojni komentari tviteraša koji su branili Gujona i prozivali Ivanovića.

Tada je voditelj pokazao dobro poznato lice. Krenule su salve međusobnih uvreda korisnika ove društvene mreže koji su voditelju zamerili na glupoj fori koju je napravio.

- Puši, bre, ku*ac, debilu, ne znam šta ti nije jasno. Vidiš kako si odmah premestio priču sa Kosova na sisanje ku*ca. U to se razumeš i dobro ti stoji. I treba da ga dudlaš kada voliš i umeš. Čim si pomislio na ku*ac, zaboravio si na Kosovo - bio je samo jedan od Ivanovićevih neprimerenih i vulgarnih odgovora.

Puši, bre, ku*ac, debilu, ne znam šta ti nije jasno.... I treba da ga dudlaš kada voliš i umeš

Francuski humanitarac kaže da ga ova prepiska nije puno dotakla.

- Nisam tu njegovu opasku doživeo kao uvredu, već kao humor, i to je razlog zašto sam mu se obratio na Tviteru. Uvrede su usledile kada su komentare počeli da ostavljaju drugi ljudi ispod tog mog statusa, a ja mu ništa ne zameram - rekao je Gujon za Srpski telegraf.

Pozvali smo i drugu stranu za komentar, ali PR Ivana Ivanovića nam je poručio da voditelj ne daje izjave za naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ružica

26.04.2018 21:46

Ti Ivane Ivanoviću, nisi se nikad našalio na račun Amerikanca i drugih mrzitelja srpskog naroda. Nadam se da će gledanost tvoje emisije toliko opasti da ćeš se ugasiti i nestati sa malih ekrana. Valjda će ti biti dovoljan restoran koji držiš u Karađorđevom parku, ako ga ne premestiš na drugo mesto zbog naziva. Koliko poreza utajiš i koliko fiskalnih računa ne izdaš.