Popusti na NISOTEC proizvode na NIS-ovim benzinskim stanicama

Autor:

Vesti

24.05.2018

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija NIS obezbedila je do 30 odsto popusta na određeni asortiman proizvoda NISOTEC palete ulja i maziva za korisnike «Sa nama na putu» kartice lojalnosti i NIS Agro kartice na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, kao i u bolje snabdevenim prodavnicima auto delova.

Foto: Promo foto

Reč je o dodatnoj pogodnosti koja je dostupna korisnicima NIS-ovog programa lojalnosti "Sa nama na putu" koji pruža potrošačima mogućnost sakupljanja bonus poena i ostvarivanja brojnih ušteda pri svakoj kupovini goriva, robe i usluga na NIS-ovim benzinskim stanicama, kao i korisnicima NIS Agro kartice koja poljoprivrednicima omogućava mnogobrojne popuste na gorivo i dopunski asortiman u okviru najveće maloprodajne mreže benzinskih stanica u Srbiji. 

Foto: Promo foto

Široka paleta NISOTEC proizvoda izrađena je od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a njihovom upotrebom omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije. 

Više informacija o akciji koja traje do 31. maja, kao i spisak NISOTEC proizvoda koji su obuhvaćeni popustom dostupne su  na sajtu www.nisotec.rs 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading