Đokovićeva fondacija obnovila JEDINI VRTIĆ u Aleksandrovcu!

Autor: Tanjug

Vesti

17.10.2018

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fondacija Novak Ðoković uložila je više od 7,2 miliona dinara u adaptaciju jedinog vrtića u Aleksandrovcu, koji trenutno pohađa više od 400 dece.

Novak Đoković

Fondacija je obezbedila zamenu kompletne stolarije, čime je poboljšana energetska efikasnost zgrade, adaptaciju prostora i higijensko krečenje, a za mališane u vrtiću "Naša radost" obezbeđeni su i novi tepisoni.

Projektna menadžerka u Fondaciji Anđelka Janić istakla je da se ulaganjem u predškolsko obrazovanje mogu promeniti ne samo životi dece, već i celokupne zajednice, navodi se u saopštenju. 

Prema njenim rečima, Fondacija je do sada rekonstuisala ili izgradila 41 predškolsku ustanovu u Srbiji i na taj način pomogla više od 22.000 mališana i blizu 1.600 vaspitača. 

Da je rekonstrukcija vrtića od izuzetnog značaja ne samo za mališane, već i za čitavu opštinu, potvrđuje i predsednik opštine Aleksandrovac Jugoslav D. Stajkovac, koji kaže da opština poslednjih godina ulaže maksimalne napore kako bi olakšala roditeljima. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading