Mihajlovićeva: Vlada Srbije još nije razgovarala o optužbama koje je izneo Šešelj

Autor: Tanjug

Vesti

31.10.2018

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vlada Srbije još nije razgovarala o optužbama koje je izneo lider radikala Vojislav Šešelj na račun potpredsednika vlade Rasima Ljajića", izjavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevine Zorana Mihajlović.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

- Nismo još razgovarali, ali kada se bude razgovaralo iznećemo stav - rekla je Mihajlović gostujući na Prvoj, odgovarajući na pitanje da prokomentariše to što se u utorak desilo u skupštini po pitanju Ljajića i da li vlada ima stav o tome.

ŠEŠELJ SULUDO OPTUŽIO LJAJIĆA: Rasimovi poslanici napustili skupštinsku salu

Mihajlović je govoreći o atmosferi u parlamentu istakla da u skupštini mora da bude mnogo više tolerancije u svakom smislu te reči.

Šešelj je u utorak u parlamentu optužio potpredsednika vlade i ministra Ljajića da je vođa jednog od narko kartela u Srbije, nakon čega su poslanici poslaničke grupe Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) napustili skupštinsku salu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading