Poznati maštaju o loto dobitku od 4,5 miliona evra: Macura bi u Rim, a Šešelj bi častio stranku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O neverovatnih 4,5 miliona evra, koliko će sutra iznositi loto dobitak, mašta skoro cela Srbija. O velikom novcu razmišljaju i bogati i poznati.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL, ST/N. KADIĆ

Tako pevačica Mira Škorić kaže da bi zadržala tek toliko novca da može da živi bezbrižno i komforno, a ostalo bi podelila prijateljima i dala u humanitarne svrhe. S druge strane, njen kolega sa estrade Marinko Rokvić prvo bi spakovao kofere i otputovao u Kinu i Japan, a tek bi posle razmišljao šta i kako dalje.

Najpoznatija srpska doktorka Nada Macura pomogla bi siromašnima i bolesnima, a zatim bi krenula put Rima, koji joj je trenutno najveća želja. Nema sumnje da je dobitak takav da bi vam se život potpuno promenio, a evo kako bi on izgledao da kojim slučajem ove javne ličnosti postanu loto milioneri.

Vojislav Šešelj, lider SRS

- Jednu trećinu dao bih porodici, jednu trećinu stranci i jednu trećinu u dobrotvorne svrhe.

Foto: Tanjug

Milomir Marić, urednik TV Hepi

- U slučaju dobitka, stavio bih mozak na otavu, izvetrio misli i živeo bogato i srećno prazne glave. I ne bih više koristio aspirine, koje sad moram jer me glava stalno boli.

Mira Škorić, pevačica

- Razdelila bih svima koje znam, kome je koliko potrebno. Za sebe bih zadržala jedan manji deo, a veći deo novca dala bih u humanitarne svrhe.

Predrag Azdejković, gej-aktivista

- Mislim da bih prvo kupio jedan lep i veliki stan, a ostatak bih trošio na putovanja i, naravno, na odeću i obuću, jer garderobe nikom nikad nije dosta, ali mislim da bih jedan deo morao da izdvojim i za familiju da me ne bi mrzela.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Marinko Rokvić, pevač

- Dosad sam obišao pola sveta, a sa dobitkom na lotu obišao bih i drugu polovinu. Prvo bih otputovao u Kinu i Japan. Ostatak novca bih uložio u nekretnine, a deo bih dao u humanitarne svrhe.

Nada Macura, doktorka i TV reporter

- Toliki novac dala bih u humanitarne svrhe jer, ako bih ga zadržala, plašim se da bi me promenio, a dopadam se sebi ovakva kakva sam sad. Podelila bih pare siromašnima, bolesnoj deci, samohranim majkama i žrtvama nasilja, invalidima... Zadržala bih malu sumu, dovoljnu da sebi platim put u Rim, to mi je želja.

Milan Živadinović, fudbalska legenda

- Milion bih ostavio za sebe, a pošto mi ne treba više od toga, dao bih sirotinji, ljudima sa socijalnim penzijama, koji su bez posla, i dobrim mladim ljudima koji hoće da napreduju u životu.

Rekordni dobici

4.876.482, mart 2010.

4.400.000, decembar 2017.

3.967.626, april 2005.

3.219.530, jul 2006.

2.914.936, januar 2009.

2.570.495, oktobar 2012.

*iznosi u evrima

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading